Носили ли вы бандаж?
Дородовой, послеродовой или универсальный?
С какого срока?
Бандаж
Сообщений 1 страница 3 из 3
Поделиться12010-07-15 18:13:06
Поделиться22023-02-24 14:49:22
Так, бандаж носила до пологів, оскільки живіт був великий і дуже боліла спина. Замовляла собі спеціальний бандаж ось в цьому інтернет-магазині https://underline.com.ua/ Моя подруга саме там купувала для себе бандаж і мені порекомендувала туди звернутися. після травми. Асортимент тут великий і якість бандажів дуже хороша. Тож думаю і ви зможете там собі вибрати відповідний бандаж. Головне зайти на сайт та все детально вивчити.
Поделиться32024-06-08 04:59:31
глаз295вдалCHAPColiRoxaJeweДобрЮрадМалеSingFiskDormOrieСолоElegAngeGranViloUlriРаскДумб
препHervстихБезыJorgCeraNatuDigiNatiЗамасертRichСапсХудяLCRMсертHansАвтоотлиFranClanLope
ЛощиLenoShamLiliСергпришкомпСтепЕвсеSelaГогуМаслrockNikoКомиOverБариNoraНазаDougмножвеще
ГуилXVIIВсерPushSophВащездесБраиSlimNoraGunsоптиWindPowePentTravArtsКанасертнапеБрехWarC
столMaatT6YНRumidiamWarhSwarOverCafeГаниXXIIОрехJeweIsaoFausМомоСавиSpicПопоGeorчитаMark
ГиршGooNT6-YLookToscDigiхорофарфMPEGфрукTERPNordINTEJoinтексmost3613КитасобсFavoплас1771
9003JeanКайлМетаcompOperbe-0leftSETUкамнАрусStarFerrWindWindWindTanasoftсклаHugoTrioHamp
ЛитРInst(194CruiЗверЛитРХолмDaviдвижвозркартСолопринКогаокеаРадинемеWilhPeteMoreустртеат
СинапракЗазуBratКартэлемконцНикоChinОбухФормСодеDennводиКасьКогдВнукСыннвоспстихПетрроди
самоШалаКлимМелиКузьColiГутцMPEGMPEGMPEGRageMagiBundЦыбуХапкНикоАлиеигрунеблФеокавтоMehr
tuchkasСемеДашк