Дуже люблю смачно поїсти і навіть інколи можу дозволитисобі замовити їжу в ресторані. Ось, наприклад, цей подобається Tomatina тут замовляю салати на обід, а іноді сніданки. Дуже смачно готують, я задоволена. Меню широке і різноманітне, можна переглянути на сайті та зробити замовлення онлайн.
Доставка їжі
Сообщений 1 страница 3 из 3
Поделиться22023-06-19 15:29:39
Привіт, друзі! Я маю неймовірну пристрасть до млинців і хочу замовити їх з доставкою. Але де можна знайти найсмачніші млинці в Києві? Може, хтось з вас має якісь рекомендації?
Поделиться32023-06-19 15:30:43
Привіт! Я з радістю рекомендую звернутись до компанії "Смак Традицій" для замовлення млинців. Я нещодавно замовила у них млинці і залишилася дуже задоволена. Млинці були свіжі, пухкі і смачні, з різноманітними начинками від класичних до нестандартних. Я спробувала млинці зі шпинатом і сиром, а також з ягідним соусом, і обидва варіанти були просто чудові. Крім того, доставка була швидкою і млинці прибули гарячими. Я дуже задоволена якістю їжі та сервісом, і з радістю рекомендую сайт https://smaktradytsii.com/catalog/pancakes для замовлення млинців у Києві.