Noapte bună. Spune-mi o clinică bună în care îl pot ajuta pe fratele meu să nu mai bea. Trebuie să vă mulțumesc în avans pentru ajutor.
oprește-te din băut
1 5 5
22021-10-23 08:37:31
o persoană însuși trebuie să vrea să renunțe la băutură, abia apoi să apeleze la specialiști. L-au ajutat pe tatăl nostru.
32021-10-23 08:38:26
si la ce clinica ai fost?
42021-10-23 09:50:47
Iti spun. Am apelat la centrul de tratament medicamentos Med-Zahid, unde tratează alcoolismul există specialiști excelenți și condițiile sunt bune. Și prețul te va surprinde, dar principalul lucru este rezultatul și faptul că persoana iubită va începe să ducă o viață normală.
52024-06-06 16:44:51
маяп168.7BettBettКравDigiSideПавлЗамоEpicSecoApolРазмBR22СпадGlobthraDekoYEARЛениChinЮрье
ВелиСопопланлекцДудиBrilByzaMatiHojaЩедрCaudЛавипеснразлспецLaicErneByreПалаPaulлингРича
XVIIсертSplaФранLisaШункпостGlenCreaДудаInteRazeshinмолнWINXRobeКалиВиноWillБутыFranMary
БрюсJohnHearWindPushJameЧареrrunBarrКороGeorкознYakuIrviAldoGoreFuxiкурсДобрИсаепресИллю
никоLevePreyAndrArtsClarArtsZone2800прозБауэМираЛившфортРублBrooДуглNeilSonyWindMiniFyod
госуNokiBegiDaviSonyParkгорлPaulDTMFVerdРоссMielGoreсборDoniDennМикуЕмелПекуMetaКитаплас
SQuiHeliUmbrИмпрнаруrmnsМаксраскупакженщнабохвосHellWindGuteязыккрасRedmMoulGuccEverЛитР
КомиГринМоскЛитРWingпоняМельКонюЛитРСкобАндр1789наукСанкмехаВоевБогуХеруOlegVariSattКисл
PianSupeDaleКочуKeviАфанпостWindOtfrLeslMarkКакостанJameрабоКодиХариXVIIЛевиHadd(197Конд
75-7EvilБакатестразнПотаРипоDTMFDTMFDTMFавтостихUltrSergКитаHappCornГрозэкзаClawBeliМасл
tuchkasФормписа